za 7 september

Fakkeltocht in Gent - Gekko

gent.jpg

Van de watersportbaan peddelen we naar de binnenstad. Ter plaatse kan iedereen vrij de stad in. Om 21u30 worden de fakkels aangestoken en op de boten bevestigd. Er wordt gezamenlijk terug naar de club gevaren. Sinds 3 november vloeien de Leie en Schelde officieel opnieuw weer samen in het centrum van Gent. We hopen dat in het rondje Gent de glijgoot in het parcours is ingelast.

 

zo 8 september

Oosterschelde - 30km - S.K.K.

oosterschelde.jpg

Rondje St-Philipsland voor avonturiers. Starten op de Oosterschelde in de Krabbenkreek. Na Bruinisse versassen in de Krammersluis. Dan een deel op het Volkerak, en nog een stukje Schelde-Rijnverbinding. Kanokarretje meebrengen.

De tocht is getij gebonden en mogelijk op 8/9.

 

za 14 september

Wildwaterpiste Hohenlimburg - S.K.K.

hohen-limburg-kayak-baan-041.jpg

Een wildwaterbaan ideaal voor beginners, die na Arras hun ervaring willen bestendigen. Net over de grens in Duitsland.
Dit filmpje geeft een beeld van wat je mag verwachten. 

 

za 21 september

Highland Games - S.K.K.

highlandgames -241.jpg

Het feestbestuur heeft Schotse rokken ingehuurd, een doedelzakkenband vastgelegd en een speenvarken aan het spit geregen. Een spektakel nog nooit opgetekend in onze annalen. Wees erbij!

za 28 september

Rondje Rode Weel + Vliet (9km + 9 km) - S.K.K.

steenbergse_vliet.jpg

Speciaal voor onze beginnende vaarders. Net achter Steenbergen, verscholen in het riet, ligt een prachtig stukje natuur.  We starten onze tocht achter het  Bovensas op de Steenbergse Vliet. Over een grote plas  varen we via beken en grachten een plaatselijk rondje. (9km) Zij die dat voldoende vinden, leggen hun bootjes op de kar. De anderen peddelen over de Vliet naar De Heen.

Daar sluiten we gezamenlijk af in het pannenkoekenhuis.