maandag 1 juni

Lahn- S.K.K.

Vervolg kampeerweekend aan de Lahn. 

 

za 6 - za 13 juni

Trektocht - SKK

Met een tentje, wat potten en pannen in het luik, een ganse week op het water. Voor allen met wat trekkersbloed in de aderen, een uitnodiging om op in te gaan. Duitsland heeft een lichte voorkeur, maar alles is nog mogelijk. In samenspraak worden vertrek- en aankomstplaats bepaald, alsook de te varen afstanden. Alle uitgewerkte suggesties meer dan welkom.

 

zondag 7 juni

Bergse Maas & Oude Maasje (24 km)- S.K.K.

Voor de thuisblijvers – deze tocht gaat voor de helft (12 km) op een brede rivier met plezier- en beroepsvaart. We starten aan de overzet van Waalwijk en peddelen richting Biesbosch. De Bergse Maas verandert daar van naam in de Amer. Maar voor de Biesbosch draaien we terug via het Oude Maasje. Deze waterweg is een stuk smaller en rustiger. Na het 2de bruggetje gaat deze oude arm van de Maas over in het Zuiderkanaal, dat vergelijkbaar is met ons kanaal.

 

zaterdag 20 juni

Plassengebied / Limburgse Maas (24 km) - S.K.K.

De tocht gaat over de Maas, die de grens vormt tussen Nederland en België. Op dit gedeelte zijn ook jachten en speedboten toegelaten. De breedte varieert tussen 70 en 200 meter met soms wat stroming. Na ongeveer 9 km verlaten we even de stroom en draaien de Koeweiplas op, die overgaat in de Grote Hegplas.. Daarna keren we terug naar de Maas Aan de stuw van Osen, gaan we uit de kajaks en dragen over (300 m). 5 km verder steken we de Oolerplas over naar ons eindpunt.

zondag 28 juni

Triathlon Brasschaat - S.K.K.

triathlon.JPG

Een helpende peddel en een klare kijk bij het onderdeel zwemmen wordt er van ons verwacht.
Meer info volgt via het prikbord, de nieuwsbrief en de Facebookgroep.