Alle activiteiten zijn geannuleerd wegens COVID19 maatregelen.

Ook de het clublokaal is niet open. Je kan vanaf 4 mei onder strikte voorwaarden wel individueel gaan trainen op de vaart, zie hiervoor de richtlijnen in de nieuwsbrief of op de SKK ledenpagina op Facebook.

 

 

vrijdag 1 - zondag 3 mei

Woudsend - S.K.K. 

We slaan ons tenten op tussen de Friese meren in de omgeving van Woudsend.

zaterdag 9 mei

Werkdag - S.K.K.

kuisdag_2.JPG

Een poetsbeurt voor de opendeurdag zal de chalet goed doen. Zeep en water werken verfrissend. Hier en daar een laagje verf mag en wat kleine en grotere herstellingen maken het geheel af. Ook de aanpassing van de parking en de oever kan al onder handen genomen worden, daarom graag vele handen uit de mouwen

zo 10 mei

Maas - BBC

maas_anseremme.jpg

Wie eens een stuk door de Maasvallei wil peddelen is deze zondag paraat met zijn afdaler, tour- of zeekajak. De tocht start in Anseremme (monding van de Lesse) en de deelnemers peddelen tot voorbij Namen tot het dorpje Beez. De deelnemers worden versast door 7 sluizen die ze passeren. De 2 leden die vorig  jaar aanwezig waren, keren zeker weer.

zondag 10 mei

Ronde van Antwerpen

Een vereenvoudigde versie dit jaar. Men start in Oelegem en de deelnemers varen naar het sas van Viersel. Daar gaat de tocht verder op het Netekanaal. In Emblem draagt men over op de Kleine Nete, om alzo terug te keren naar het Albertkanaal en het clublokaal in Oelegem.

zondag 17 mei

Opendeurdag - S.K.K.

opendeurdag.JPG

We tonen onze club aan het publiek en laten hen genieten van allerlei soorten peddelplezier. We rekenen op jullie steun!
Van 10.00 tot 17.00 is iedereen welkom om gratis te komen kajakken en kano varen.
Meer info kan je hier lezen

donderdag 21 - zondag 24 mei

Winsum -S.K.K.

Opnieuw naar het Noorden van Nederland, dit maal naar Winsum bij Groningen

zaterdag 30 mei - maandag 1 juni

Sneek - S.K.K.

Op een zijrivier van de Rijn gaan we ons kunnen demonsteren. Misschien gaan we ook even proeven van de Rijn en als die ons niet bevalt zijn er nog altijd de bier- en wijnstube.