zaterdag 7 mei

Ambleve - S.K.K.

 

Opnieuw kabelende water, keerstroompjes, stenen, een hinderlijke tak of een barrage. Wie in de lente nog eens naar de Ardennen wil, zet zijn beugels op de wagen, gooit zijn helm en zwemvest in de koffer en is present. Polyethyleen is interessanter dan polyester. Waterstand en deelnemers bepalen het traject.

zaterdag 14 mei

Werkdag - S.K.K.

kuisdag_2.JPG

Een poetsbeurt voor de opendeurdag zal de chalet goed doen. Zeep en water werken verfrissend. Hier en daar een laagje verf mag en wat kleine en grotere herstellingen maken het geheel af.  Daarom graag vele handen uit de mouwen.  

 

zondag 22 mei

Opendeurdag - S.K.K.

opendeurdag.JPG

We tonen onze club aan het publiek en laten hen genieten van allerlei soorten peddelplezier. We rekenen op jullie steun! Van 10.00 tot 17.00 is iedereen welkom om gratis te komen kajakken en kano varen. Meer info kan je hier lezen

donderdag 26 - zondag 29 mei

Hemelvaartweekend in Groningen - S.K.K.

Winsum ligt in de Provincie Groningen, iets boven de stad Groningen. Voor ons onontgonnen gebied. Het is er waterrijk met kanalen en vlieten. Door Winsum loopt het Winsumerdiep. De Boog (stenenbrug van 1808) vormt de oude verbinding tussen de voormalige dorpen Obergum en Winsum. Ook enkele houten wandelbruggetjes zorgen voor verbinding. Nabij ligt Pieterburen, gekend om zijn zeehondencrèche en bij wandelaars voor de start van het Pieterburenpad. Het Lauwersmeer is ook niet veraf. Dus mogelijkheden bij de vleet op de vlieten.