zo 10 april

Bergse Maas & Oude Maasje (24 km)                                                    

Deze tocht gaat voor de helft (12 km) op een brede rivier met plezier- en beroepsvaart. We starten aan de overzet van Waalwijk en peddelen richting Biesbosch. De Bergse Maas verandert daar van naam in de Amer. Maar voor de Biesbosch draaien we terug via het Oude Maasje. Deze waterweg is een stuk smaller en rustiger. Na het 2de bruggetje gaat deze oude arm van de Maas over in het Zuiderkanaal, dat vergelijkbaar is met ons kanaal.                                                           

 

za 9 - zo 16 april

Corsica                                                    

Onze “doorwinterde” WW-vaarders gaan witwater opzoeken in de bergen van het Franse eiland. Sportieve vakantie maar ook genieten van de bloemenpracht in een stralende lentezon.

za 16 - ma 18 april

Sure                                                    

We kamperen er in onze tent (voor de ‘diehards’) of genieten er van onze luxueuze caravan of camper of  huren er een bungalow.

Laat uw kajak of  kano genieten van een frisse duik in het heldere water en zorg voor een degelijke inspanning, maar vermijdt liefst zelf ijsberen-gedrag. Een dagje wandelen of fietsen is ook aan te raden in deze mooie vallei                                                           

 

za 30 april

Vecht + Pampus                                                   

Voor de derde keer naar het Pampuseiland, maar telkens met een andere aanloop. Ditmaal met start en aankomst op De Vecht. Instap in Uitermeer en vervolgens stroomafwaarts langs Weesp richting Muiden. Hier een passage door de zeesluis. Achter Muiden de oversteek van ongeveer 3 kilometer naar Pampus op open water. Pas na het ledigen van een lekker bakje troost in het plaatselijke etablissement zal het startschot voor de terugreis gegeven worden! Ditmaal in Muiden het tracé oven de slotgracht. Totale afstand ongeveer 24 kilometer. Tocht deels op open water, zeekajak en uitrusting in orde. Ook afhankelijk van de dan geldende weersomstandigheden.