Omhoog
Aanbiedingen
Accomodaties
Activiteiten
Alg. informatie
Ardennen per kajak
Bestuursmedelingen
Boottypes
Caravan en tent tips
Clubblad "Rob Roy"
Clublokaal
Filmpjes
Fotoalbum
Geschiedenis
Jongerenhoek
Kajakcursus
Kalender
Klassement
Lid worden
Nevenactiviteiten
Onze adverteerders
Overzicht clubs
Toogdienst
Vaarregels
Verwante sites

Maaslandrally


24 ste MAASLANDRALLY - Kajakclub De Oeter

Hiermee nodigen wij U uit op de 24ste Maaslandrally op zondag 12 maart a.s die als voorjaarstocht gehouden wordt. Bij eventuele extreme waterstanden zorgen we voor een alternatief. Er is kampeergelegenheid op het Eiland in Neeroeteren 
(tel 089/86 38 28). De middagpauze wordt aan de overzet in Stokkem/Meeswijk gehouden. Het café is wel afgebroken, maar we zorgen voor beschutting indien de weersomstandigheden het vereisen. 

Programma : 

Er kunnen twee afstanden gevaren worden : 

- 40 km; start in Smeermaas aan de steiger t.h.v. Kajak Maasland. 
- 20 km; start aan de overzet van Stokkem/Meeswijk. - Aankomst aan de Sporta Beachclub aan de plas Heerenlaak te Maaseik. 

De wagens worden naar de aankomstplaats gebracht voor de start, en de chauffeurs worden vervolgens naar de startplaats teruggebracht. 

Tijdschema : 
9.00 u : vertrek van de chauffeurs vanuit Smeermaas 
10.00 u : start van de 40 km 
12.00 u : vertrek van de chauffeurs vanuit Stokkem 
13.00 u : start van de 20 km 

Het inschrijvingsgeld bedraagt 2,5 Euro. Hiervoor krijgt U soep bij de stop aan de overzet. Op de aankomstplaats bij de Sporta Beachclub is er nog gelegenheid voor een drankje. 

Als u nog vragen heeft kan u terecht bij:

- Peter Op 't Roodt, Hoevenstraat 112, 3900 Overpelt 
o tel 011/66 38 87; o E-mail peter.optroodt@oeter.be

- Jean Zanders, Oude Kerkstraat 22, 3650 Dilsen 
o tel 089/79 34 50 o E-Mail jean.zanders@oeter.be

- Jochen Vanhees, Resedastraat 17, 3660 Opglabbeek 
o GSM 0475 52 92 71 
o E-mail jochen.vanhees@oeter.be 

Wij hopen U te mogen verwelkomen op onze voorjaarsrally, en wensen U alvast een mooie kajaktocht toe, 

Het bestuur van Kajakclub De Oeter VZW

Wij vermelden dat er op eigen risico gevaren wordt. De organiserende club kan hiervoor geen verantwoordelijkheid aanvaarden. De gemeente Lanaken verplicht het dragen van een zwemvest op haar grondgebied. Hou rekening met de weersomstandigheden en pas uw kledij aan.

Aanrijroutes: zie ook aanrijroutes (PDF)

Aankomst Sporta Beachclub : Aanrijroute : Via de N78 richting Maaseik ; voor Maaseik rechts de ringlaan volgen (VENLO) ; deze volgen tot op het einde ; gaat over in 2-vaks (Venlosesteenweg, nog steeds N78); Hier de tweede straat rechts inslaan (HOUTWEG) en de bordjes “HEERENLAAK” en “SPORTA” blijven volgen. 

Vertrek 40 km : Aanrijroute : Vanaf de E314 uitrit 33 Maasmechelen : volg de rijksweg N78 naar rechts in de richting Tongeren/Maastricht ; na de doortocht door het centrum van Rekem op de volgende rotonde linksaf, N766 richting Maastricht via Smeermaas. In het centrum van Smeermaas (verkeerslichten) naar links ; onmiddellijk aan de Maasoever ligt de instapplaats van Kajak Maasland.

Arun (Sussex - UK) ] Binkentocht ] Brielse meer ] Brugge ] Canche ] Fietstocht 05/06/2004 ] Gent-Deinze ] Ijsberentocht ] Kromme Rijn ] Lesse ] De Lahn ] De Ligne ] [ Maaslandrally ] Marathons ] Molentocht ] Nete ] Pallietertochten ] De Ronde Van Antwerpen ] Scheldetochten ] Sneppentocht ] St. Dimpna Ommevaart ] Valéry sur Somme ] Wintertocht ]